Mercat d'intercanvi

De WikiPrat
Jump to navigation Jump to search
Inacabat La redacció d'aquest article (o d'aquesta secció) no és pròpia d'una enciclopèdia. (Col·laboreu!)

Els errors més freqüents podrien ser l'ús de la primera persona verbal —del singular o del plural— o bé una redacció poc seriosa, informal o subjectiva en lloc de descriptiva.

Edit-delete-not encyclopedic.png Aquest article no segueix els criteris generals de notabilitat.

Ajudeu a millorar aquest article afegint les referències de terceres parts independents que facilitin la verificació de la seva notabilitat. En cas contrari la part afectada podria entrar en un procés d'esborrament o fusió amb un article principal.

Introduccó

El mercat d'intercanvi es fa a el Prat de llobregat al la plaça de El pau casals cada diumenge del mes , a partir de les 09:00 del matí i acaba a les 14:00. En el mercat d'intercanvi pots comprar cosas a un preu molt baix i tambe intercanviar amb altres persones.En el mercat d'intercanvi es ven gaire be de tot desde juguines fins a mobles.Tambe pots demarar una petita parcela on tidras que posar la teva taula i vendre.

Com participar:


Pots inscriure-et a l'oficina del ajuntament delPrat de llobregat o a L'oficina virtual de mercats de segona mà del Prat.El requisits son que nomes els empatronats al Prat de Llobregat poden participar al mercat d'intercanvi i poden vendre tot tipus de objectes.

On es troba ?:'


El mercat dintercanvi es troba a la Plaça Pau Casalscom ja sabeu que a partir de las 09:00 y termina sobre les 13:30 aproximadament.


Crystal Clear app package network.png A aquest article li manquen les coordenades. Podeu ajudar afegint-les.
Camera-photo.png Aquest article necessita d'una imatge per millorar. Afegiu-ne una o carregueu-la.