Rafa Murillo

De WikiPrat
Jump to navigation Jump to search
Inacabat La redacció d'aquest article (o d'aquesta secció) no és pròpia d'una enciclopèdia. (Col·laboreu!)

Els errors més freqüents podrien ser l'ús de la primera persona verbal —del singular o del plural— o bé una redacció poc seriosa, informal o subjectiva en lloc de descriptiva.

Edit-delete-not encyclopedic.png Aquest article no segueix els criteris generals de notabilitat.

Ajudeu a millorar aquest article afegint les referències de terceres parts independents que facilitin la verificació de la seva notabilitat. En cas contrari la part afectada podria entrar en un procés d'esborrament o fusió amb un article principal.

Rafa Murillo García-Gil
Rafa Murillo.jpg
Biografia
Nom complet {{{nom_complet}}}
Naixement 22/04/1986
Defunció
Dades personals
Altres noms Rafita, Rafinha
Residència
Formació
Activitat
Ocupació Futbolista
Ocupador AE Prat
Partit
{{{enaltiment}}}
Esport {{{esport}}}
Disciplina esportiva {{{disciplina}}}
Especialitat {{{especialitat}}}
Posició a l'equip {{{posicio_equip}}}
Mà de joc {{{ma_joc}}}
Equip actual {{{equips}}}
Club {{{club}}}
Número esportiu {{{dorsal_club}}}
Entrenador principal {{{entrenador}}}
Obra
Primeres obres
Programes
Sèries
Filmografia
Papers destacats
Obres destacables
Família
Parella {{{parella}}}
Fills {{{fills}}}
Pare {{{pare}}}
Mare {{{mare}}}
Germans {{{germans}}}
Lloc web

Rafa Murillo García-Gil (Saragossa, 22 d'abril del 1986) és un jugador de l'Associació Esportiva Prat. Juga de defensa central i s'ha convertit en una icona, en una llegenda viva del club. Forma part de la millor generació de futbolistes que ha tingut la institució junt a altres grans jugadors com Toni Texeira, Fernando Núñez o Jaime Fuentes. Actualment compagina la seva carrera de futbolista amb un lloc de treball com a professor d'educació física en un institut de Barcelona.

Infància

Abans de veure'l jugar com futbolista, Espanya va veure a un Rafa Murillo campió de salt de trampolí a la categoria d'aleví. Va ser potser un presagi de que, tota la sevavida giraria entorn a l'esport.

Trajectòria

Abans d'aterrar al Prat, Rafa Murillo va jugar en dos equips: el CD Montcada i el CF Vilafranca. A la temporada 2007/08, l'AE Prat aconsegueix fer-se amb els seus servicis.

AE Prat

Durant aquestes 6 temporades, Rafa ha aconseguit consolidar-se a la defensa de l'equip i ser partícip dels més grans éxits que ha obteingut el seu club en tota la seva història. Murillo, al Prat ha aconseguit jugar 2 promocions de ascens a Segona Divisió B (en una no va aconseguir pujar a la divisió de bronze i a l'altra sí), un Campionat Lliguer de la Tercera Divisió Espanyola (Grup V) i arribar fins la Tercera Ronda Classificatòria de la Copa del Rei (el que arriba a ser els 32vos de la competició) on es va quedar amb la mel en els llavis al ser eliminats per la UD Llagostera a la pròrroga.

Rafa Murillo ha jugat 200 partits amb la samarreta del Prat. A més de jugador, Rafa té un lloc com entrenador al fútbol base de l'AE Prat.

Palmarès

  • Campionat de la Tercera Divisió Espanyola amb l'AE Prat (Temporada 2011-12)

Enllaços