Amics Pota Blava

De WikiPrat
Jump to navigation Jump to search
Inacabat La redacció d'aquest article (o d'aquesta secció) no és pròpia d'una enciclopèdia. (Col·laboreu!)

Els errors més freqüents podrien ser l'ús de la primera persona verbal —del singular o del plural— o bé una redacció poc seriosa, informal o subjectiva en lloc de descriptiva.

Edit-delete-not encyclopedic.png Aquest article no segueix els criteris generals de notabilitat.

Ajudeu a millorar aquest article afegint les referències de terceres parts independents que facilitin la verificació de la seva notabilitat. En cas contrari la part afectada podria entrar en un procés d'esborrament o fusió amb un article principal.

L’entitat es va crear a l’any 2010 amb la finalitat de donar l’opció de relacionar-se i conèixer persones noves, encara que tinguis problemes personals( separacions, morts, soledat...) El seu primer nom va ser Single i avui dia es coneix com Amics Pota Blava.

És un grup social que s’ha creat amb l’objectiu de relacionar-se entre amics amb finalitats comuns. Un grup que realitza tota mena d’activitats soci culturals. La seva filosofia és fer amics, participar en actes d’oci disponibles normalment en el prat, ajudar en actes culturals i solidaris. Es reuneixen en actes tant diürns com nocturns( aniversaris, recollida d’aliments, pessebre vivent, carnaval etc.) Activitats més importants: M1(Historia de un año): Va ser un musical a l’any 2011, que explicava el començament d’un grup d’amics. L’entrada era solidaria , i es van recaptar uns 500kg aproximadament d’aliments.


M2(El espectaculo continua): Va ser un musical teatral a l’any 2012, que explicava una història amorosa entre tres personatges; Marcos, Marta i Lucas. Pessebre Vivent: Van participar com a col·laboradors tres anys a aquest esdeveniment del Prat Llobregat. Rues de Carnaval: Van participar a les rues de carnavals infantils durant 2 anys seguits. S’escull la presidència a traves d’estatuts i d’una votació entre les persones del grup.

Afirmen que si no hagués webs o xarxes socials aquesta entitat possiblement no hauria arribat tant lluny. Avui en dia hi ha 526 persones a la pàgina de les quals unes 80 o 100 normalment participen en els esdeveniments.

La porta està oberta per a tothom que vulgui participar !

Pàgines amb les que contactar amb Amics Pota Blava:

Página de contacte:http://amicspotablavaprat.blogspot.com.es/ Facebook: Amics Pota Blava

Camera-photo.png Aquest article necessita d'una imatge per millorar. Afegiu-ne una o carregueu-la.